Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Yana. Welcome to My Blog. Thank for being my Stalker!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


lovehimsomuch 26.1.2012

                                                              ARIL ALEXANDER <3

Asalammualaikum and hai guys . yana da putus dengan fadhly and now yana da ade buah hati baru , hee . he is a nice guy , suka buat yana jeles buat yana lebih sayang dekat dye . nama dye Aril , yana tak tahu kenapa yana sayang sangat dekat aril . first time yana bbm dengan dye , dye da buat yana cair dengan dye , dye sweet sangat k . dye mnx couple pun macam tak siyes , but rupanya dye siyes . sebelum couple pun kiteorg da pnggil 'biy syg' to pun aril yang start dulu , yana pun layankan je . awak-2 sume , doakan semoga yana dengan dye kekal ea . yana sayang relay yana dengan dye , even kiteorang jauh but hati kiteorang dekat :)
    




biy , iloveyousomuchh . semoga hubungan yang kita jalinkan nie kekal sampai akhir hayat kite . sayang syg  sgt at biy , terlalu syg , biy pun tahu tu kan . awak jangan pernah nak menggatal ea biy , jangan tinggalkan saya . saya nak bahagia sampai bila-2 dengan awak . imisyouu :(

happy birthday bff

happy birthday RAJA FARAH AMIERA , da tua da bff aku sorang nie kan . semoga panjang umur and dimurahkan rezeki . hope ape yg kau impikan selama nie akan tercapai . semoga kekal dengan orang tersayang . jangan lupa aku yang jauh nie k . btw , rindu nak manja nan kau lagi . nak mara kau , even aku at sini ade bff baru , tapi aku tak pena lupakan bff-2 aku at muar to . korang tetap dalam hati aku . nanti da dapat lesen jangan lupa ajak aku kua merempit , hahaha . jaga diri baek-2 , jangan nak nangis je keje kau k , kau da tua tunjukkan yang kau da matang,.ILOVEYOUSOMUCHHH AND FOREVER . MUAHHHHH at dahi , at pipi kiri and kanan :-*



bff :(

Asalammualaikum , hari nie aku terasa kehilangan sangat . aku terpaksa berjauhan dengan kawan baek aku , Liyana . Dye sahabat yang sangat baek , selalu ada bile kite perlukan dia time saket , susa and senang . Dye seorang yang peramah . Sumpah aku nak nangis tadi bile peluk yana , tapi aku tahan . Aku taknak dye sdeyy , aku sayang sangat-2 bff aku to . Orang yang selalu amek berat pasal aku , tak sanggup nak berjauhan dengan yana Ya Allah , terasa sangat bila dia takde . takde tempat da aku nak bermanja :(

dear bff , nnti jangan lupa aku dekat sana . sentiasa ingat time kita bersama dengan pika . aku sayang kau , sayang sangat , kau sahabat aku dunia akhirat . takde sape dapat pisahkan aku dengan kau and pika. Jaga diri kau baek-2 k syg , tengs selama nie kau jaga aku time saket , kau ade bila aku perlukan kau . simpan present yang aku bagi tadi even tak seberapa . goodbye my bff :'(

H.I.M ♥

Asalammualaikum and Hi :) . today is my happy day . You know why ? of coz not rite ? hehe . See the picture , okay to memang gambar aku but bukan aku yang snap . my lovely ex boyfie but now he is mine again . Diaa yang snap then anta dekat aku . Firstly aku memang terkejut , ingat dia da buang gamba yang aku bagi dia rupanya ada lagi , hee . K terharu gila beb . Hopefully kali nie kami akan kekal sampai bila bila . taknak hilang dia da . MUHAMMAD FADHLY BIN JOHAYA , now awak saya punya okay . Jangan tinggalkan saya lagi okay awak . Saya sayang awak sangat sangat . Okay , sangat sayang . K lahh , aku stop cite sampai sini lah dulu ea . Bye :D


today 25.12.2012

Asalammualaikum and Hi :) . yana kembali single . Hanya mampu bertahan selama 2bulan lebih je , nak buat macam manakan jodoh da takde . Yana terima dengan hati yang terbuka . k , da taknak cerita pasal nie lagi , benda pon da lepas . Now , nak cerita benda lain . Tahun 2012 pun da nak berakhir kan , rasa macam kejap sangat masa berlalu , mulakan hidup baru and azam yang baru kan . Lepas yana putus dengan si dia , yana ada kawan dengan sorang budak nie taw . name dye takley bagitahu , hehe . Dia baik , always ade dengan yana . memang best lah kawan dengan dia . Yana dah mula sayang dye , Acane nie ek ? takpe lah , kenal-2 dulu kan , panjang lagi masa . Ada jodoh ade lah . Lagipun jodoh ditangan Tuhan , dia da tentukan sape jodoh yana , dan yana hanya mampu tunggu . Now yana nak fokus pada pelajaran dulu , tu penting tu kan . k lah nnti yana sambung lagi . nak main dengan mia . bye bye Asalammualaikum :D

2month annivesarry

Asalammualaikum , hari nie adalah 2month annivesarry aku dengan syahid . Alhamdulillah kami masih bersama . sekarang syahid mendiamkan diri , aku harap dye takkan lupa . aku terlalu sayang dekat dye lebih dari segalanya . aku taknak relay kiteorang hanya sementara . aku nak relay nie kekal sampai akhir hayat kami :') . myb selama nie aku banyak buat dia saket atie . aku takde niat pon nak saketkan atie dye . lagu dekat dalam blog nie , dye yang bagi suro aku dengar . aku ingat lagi masa kiteorang mula-2 couple , sweet sangat . gamba at bbm dye , dye buat gamba aku and bbm aku , aku letak gamba dye . masa tu memang sweet sangat . kalau ingat-2 kan balik , memang aku nakk macam dulu dengan dye tak gado , tak mendiamkan diri . tapi sekarang semuanya berubah . kiteorang da rajin gado , tak sehappy dulu . setiap kali aku fikirkan dye , air mata aku akan mengalir and peneman aku ialah gamba dye , aku tak pena miss cium gamba dye , peluk gamba dye .

SYAHID JAILANI , happy annivesarry sayangg . i sayang you sangat-2 , you pun tahukan you segalanya bagi i . terima kasih sebab still bersama i even i banyak saketkan atie you . i harap relay nie akan kekal sampai bila-2 . i rindu you sangat-2 sayangg . rindu saat kita macam dulu . jangan tinggalkan i b ? :( . ILOVEYOUSOMUCHH ♥ ♥ ♥





                                                                                                                                      your love 
                                                                                                                                         yana


iloveyou

syahid , myb i bukan yang terbaek buat you but sayang and cinta i at you tak penah pudar sayangg . i cuba sedaya upaya untuk pertahankan relay kite sampai sekarang and sampai bila-2 . kali nie i betul-2 nak siyes dengan seseorangg . yaa , myb dulu i ramai kawan laki , selalu layan dorangg . but you know sygg , sejak i kenal you , i nak berubah coz i rase i da jumpa orang yang i nak . even you layan i macam tak siyes dengan i but atie i tetap nak you . i da janji dekat diri i nak setia dekat you . even kita jarang contect , i tak pernah terfikir nak menduakan you sayangg , sikit pon tak pernah and takkan pernah . i da jumpa cinta sejati i , you lah orangnya syahid . myb ALLAH bagi banyak dugaan dekat kita , tapi lau ade jodoh tak kemana sygg . tipuu lau i tak pernah nangis setiap kali i stalker fb you , bila i baca ape yang ex you post at you air mata i akan mengalir coz i tahu i tak bole jadi macam dorangg , selalu romantik dengan you . i tak bolee jadi yang terbaek macam dorang untuk you . i juz nak you tahuu , i terlalu SAYANG and CINTA dekat you syahid . hanya you lelaki yang ade lam atie i selain my brothers and my dad . i taknak hilang you sygg , i taknak i hilang cinta i :'( . i mnx maaf coz buad you saket atie selama nie but i mmg tak terfikir pon nak buad camto . i sayangg you b :')